Pennette rigate al tonno e ricotta

Snel, 
Smakelijk,
Super gemakkelijk.....gestreepte penne met tonijn en ricotta.


Ingrediënten voor 2 personen: (ingrediënten terug te vinden op www.damici.be)

200 g pennette van Reggia (kleine penne)
100 g tonijn in olie van Rio Mare
100 g ricotta van Vivaldi
3 el olijfolie merk Crom
1 el fijngesneden peterselie
peper en zout




Bereidingswijze:

Kook de pasta in een grote pan met gezouten water al dente.
Laat de tonijn goed uitlekken en mix het fijn samen met de ricotta, peper en zout.
Voeg beetje bij beetje olijfolie toe tot dat het geheel net vloeibaar wordt.
Giet de pasta af en verdeel de saus onmiddellijk over de warme pasta.
Bestrooi met fijngesneden peterselie en goed mengen.

Buon appetito!



Serveertip: Cannonau, Sardegna.










Populaire berichten van deze blog

Arrosticini - De zomerdagen komen eraan, tijd voor de BBQ!

Vleeswaren

Bloem